Our restaurant

Welkom bij Good Food Republic op het NRE-terrein, een heerlijke plek om te ontspannen, midden in het hart van Eindhoven. Of je nu onze smakelijke gerechten ter plaatse wilt genieten of mee naar huis wilt nemen.

Lekkere en Voedzame Lunches

Op zoek naar een gezonde lunchplek in Eindhoven? Wij hebben wat je nodig hebt. Ons lunchmenu biedt een verscheidenheid aan gezonde keuzes. Van knapperige salades, bevredigende veganistische opties tot smakelijke hamburgers. Onze gerechten zijn perfect voor een middagboost!

Verrijk Je Middagen met High Tea

Kom bij ons voor een heerlijke high tea en verrijk je middag. Onze high tea is meer dan een maaltijd – het is een heerlijke sociale ervaring! Geniet van een kopje fijne thee naast veganistische en vegetarische lekkernijen in Eindhoven.

Een Unieke Eindhoven Ervaring

Ons restaurant in het NRE-gebied biedt een unieke sfeer. Of je hier nu bent voor lunch, high tea, of diner, onze open keuken en charmante setting creëren de perfecte achtergrond.

  • Onze kwaliteitskoffie is afkomstig van SPROUT, een koffiebranderij en onze buur op het NRE-terrein.
  • Onze zoete lekkernijen, veganistisch, worden geleverd door Viola’s Patisserie.
  • Onze biologische broodjes komen van Niels, een lokale bakker.
  • Wij zijn trots op het serveren van biologische, veganistische wijnen uit Europa en bieden biologische en fairtrade thee aan.

Bezoek Ons voor Onvergetelijke Maaltijden

Klaar voor een uitzonderlijke eetervaring? Good Food Republic is hier voor je lunch, high tea of dinerplannen. Bekijk ons volledige menu en boek je tafel op onze website via mail eindhoven@goodfoodrepublic.nl of tel 040-3045566. Laat ons je trakteren op het beste van Eindhovens voedzame dineren.